QUE FEM AL CENTRE?

Tot allò que tingui la muntanya com a protago
nista, tant en l'aspecte esportiu com cultural. A la nostra AGENDA trobareu programades nombroses activitats que us permetran gaudir dels esports de muntanya, actes culturals relacionats amb l'excursionisme i el coneixement del nostre entorn.

foto: arribada de la Sitges-Sant Boi a la platja de Sitges


Amb nosaltres, podràs practicar els esports de muntanya que més t'interessin: excursionisme, alta muntanya, alpinisme, totes les modalitats d'esquí, escalada, acampades, espeleologia, bicicleta tot terreny, etc...
Al Centre hi trobaràs una especial sensibilitat per la cultura, sobretot en els temes relacionats amb les ciències naturals, la història, les tradicions, l'art, la fotografia, el cinema i vídeo, la literatura excursionista, etc... Podràs obtenir coneixements de la flora i la fauna de les nostres muntanyes, la geologia i interessar-te per l'exploració científica d'avencs i coves.

foto: cim de la Morella (Garraf)


ON SOM?

Can Massallera

Carrer Mallorca nº 30 (a prop de la plaça Catalunya)
08830 Sant boi de Llobregat
Hi anem tots els dimarts i els divendres de 20:30 a 22 hores, és el nostre punt de reunió on fem vida social, parlem de muntanya, excursions i quedem per fer les sortides.

Telèfon: 93 630 91 28
Correu electrònic: cesboi@yahoo.es

Estem a 15 minuts de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat i tenim parada de bus al costat de Can Massallera.



Ver mapa más grande


foto: Serra del Cardó

VISITA VIRTUAL AL CENTRE

Si encara no heu pogut visitar la nova ubicació del Centre Excursionista a Can Massallera, fa temps que no veniu pel centre o simplement us be de gust fer un tomb pel centre, feu una ullada a la visita virtual.